Wie zijn we

Grondwerken Braekevelt

Na jarenlange ervaring in loondienst, besloot ik om samen met mijn zoon Kevin de stap naar een zelfstandige activiteit te zetten. Wat eerder kleinschalig begon, met één graafmachine en één vrachtwagen groeide uit tot een onderneming waarin een team van vakbekwame medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven.

Onze groei situeerde zich niet enkel op het vlak van uitrusting waarbij het machinepark ondertussen werd aangevuld met een tweede vrachtwagen, containers en graafmachines van diverse tonnages. Ook qua activiteiten en dienstverlening stonden we niet stil. U kunt bij ons zowel voor openbare als privé– opdrachten terecht en dit in de volgende sectoren: grondwerken, omgevingswerken en containerverhuur.

Ondanks de uitbreiding blijfven we in se onze kleinschaligheid trouw. Wij vinden het immers belangrijk om uw wensen en uw budget voorop te plaatsen. We gebruiken onze jarenlange ervaring om u op basis van kennis en expertise het beste advies te kunnen geven. We zijn er ons immers van bewust dat u als particulier, ondernemer en/of openbaar bestuur, in de eerste plaats op zoek bent naar een deskundige en betrouwbare partner. We zien het als onze taak om dat vertrouwen steeds opnieuw te verdienen.

Wim Braekevelt

Contact

Interesse en/of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.